Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

“Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar”

Microsoft Exchange / Oppsett

1. Gå til "Fil" og trykk "Legg til konto"
  2. Velg "Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt"
  3. Velg "Microsoft Exchange eller kompatibel tjeneste"
  4. Skriv "exchange-asp.asp.local" som Exchange-server og brukernavn i brukernavn, velg å bruk bufret modus. IKKE TRYKK 'NESTE'
  5. Trykk knappen "Flere innstillinger"
  6. Velg arkfanen "Tilkobling", huk av for "Koble til min Exchange-postboks ved help av http"
  7. Trykk knappen "Proxy innstillinger"
  8. Fyll inn data som i bildet
  9. Trykk OK tre ganger
  10. Trykk "Neste"
  11. Når du blir bedt om brukernavn og passord må hele epostadressen skrives