PayEx Payment Gateway 2.0

den optimale betalingsopplevelsen for dine kunder

PayEx har utviklet en helt ny betalingsside for nettbutikk, som leverer den beste kundeopplevelsen og konverteringsgraden, uansett om man bruker mobil, nettbrett eller datamaskin.

Nettbutikk med PayEx Payment Gateway 2 mobil

E-commerce vokser sammen med M-commerce: Stadig flere kunder velger å gjøre hele eller deler av sin handel på mobil og nettbrett. En betalingsside som ikke tilpasser seg kundens skjermstørrelse og funksjonalitet kan fort oppleves som klønete å bruke, og kan føre til at noen kunder velger å avbryte hele betalingsprosessen.

PayEx’ nye responsive løsning har en tiltalende, intuitiv og oversiktlig design med den mest brukervennlige interaksjonen, uansett hvilken enhet kunden benytter. Den nye designen er enkel og tydelig, ikke kun fordi det ser bra ut på forskjellige skjermer, men også for å skape flere konverteringer.

Med færre felter og strømlinjeformet profil minimeres risikoen for at kunden avbryter kjøpet. Betalingssiden er laget med utgangspunkt i hvilken type informasjon man oppgir og hvordan den skal mates inn, samt hvilke tilbakemeldinger man trenger i realtid – alt for at brukeropplevelsen skal føles enkel og naturlig.


Som PayEx-partner kan vi utvikle alle våre nettbutikker med PayEx integrert som betalingsløsning, slik at overgangen fra nettbutikk til betaling via PayEx er sømløs og perfekt uavhengig av hvilken enhet man sitter på. Konfigurering og oppsett av PayEx er alltid inkludert i nettbutikk fra Zondo!