Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

“Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar”

Oppsett av epost / IMAP (Anbefalt)

I dette eksemplet skal vi sette opp epostkontoen [email protected] for Ola Nordmann, som IMAP-konto.
Der [email protected] fremkommer, skal du bytte ut med din epostadresse.
Der Ola Nordmann fremkommer, skal du bytte ut med ditt navn.

Steg 1
I Outlook så klikker du på Fil – øverst til venstre i Outlook

Steg 2
1. Klikk på Legg til konto

Steg 3
1. Skriv inn din e-postadresse
2. Velg La meg konfigurere kontoen manuelt under Avanserte alternativer

Steg 4
1. Velg IMAP
2. Klikk Neste

Steg 5
1. Server for innkommende e-post er: imap.cpanel.guru
2. Innkomende port er: 993
3. Krypteringsmetode: SSL/TLS
4. Server for utgående e-post: smtp.cpanel.guru
5. Utgående port er: 465
6. Krypteringsmetode: SSL/TLS

Steg 6
1. Skriv inn passordet som tilhører e-postkontoen.

Steg 7
Kontoen er nå lagt inn.

I dette eksemplet skal vi sette opp epostkontoen [email protected] for Ola Nordmann, som IMAP-konto.
Der [email protected] fremkommer, skal du bytte ut med din epostadresse.
Der Ola Nordmann fremkommer, skal du bytte ut med ditt navn.

Steg 1
I Outlook så klikker du på Fil – øverst til venstre i Outlook

Steg 2
1. Klikk på Legg til konto

Steg 3
1. Velg Manuelt oppsett eller flere servertyper
2. Klikk Neste

Steg 4
1. Velg POP eller IMAP
2. Klikk Neste

Steg 5
1. Skriv ditt fulle navn eller firmanavn
2. Skriv inn din epostadresse
3. Velg IMAP
4. Server for innkommende e-post er: imap.cpanel.guru
5. Server for utgående e-post: smtp.cpanel.guru
6. Brukernavn er hele epostadressen
7. Passordet som hører til epostkontoen
8. Velg Flere innstillinger…

Steg 6
1. Gi kontoen et navn, slik at du gjenkjenner den hvis du må redigere på den.
2. Velg arkfanen Server for utgående e-post

Steg 7
1. Velg Serveren for utgående e-post (smtp) krever godkjennig
2. Velg arkfanen Avansert

Steg 8
1. Innkommende port settes til: 993
2. Ugående port (SMTP) settes til 465
3. Velg følgende type kryptert tilkobling: SSL/TLS
4. Bruk følgende type kryptering for tilkobling: SSL/TLS

5. Klikk OK

Steg 9
1 Klikk på Neste og Outlook tester om innstillingene er korrekte

Steg 10
1. Hvis alle innstillinger er ok vil du få grønne haker og du kan klikke på Lukk
Hvis du ikke får grønne haker, sjekk da om du har satt korrekte innstillinger og korrekt passord

Steg 11
1. Gratulerer, du er nå klar til å sende og motta epost. Klikk Fullfør!

I dette eksemplet skal vi sette opp epostkontoen [email protected] for Ola Nordmann, som IMAP-konto. Der [email protected] fremkommer, skal du bytte ut med din epostadresse. Der Ola Nordmann fremkommer, skal du bytte ut med ditt navn.

Steg 1
Når du starter appen første gang vil du bli bedt om å sette opp en konto. (om du allerede har en annen konto lagt inn - hopp til steg 1.1)
Klikk på "Legg til konto":

Steg 1.1 (Hopp til Steg 2 om du gjorde steg 1)
Om du allerede har en annen epostkonto konfigurert, vil oppstart av appen ikke lede deg direkte til veiviseren for oppsett av e-postkonto. Klikk i så fall på
1. Innstillinger (Tannhjulet nederst)
2. Behandle kontoer (I menyen som kommer fram)

Deretter "Legg til konto":

Steg 2
Velg "Avansert oppsett":

Steg 3
Deretter "Internett-e-post":

Steg 4
Den påfølgende dialogboksen er lang, og vil bli vist i de 3 neste skjermbildene.
Øverst skriver du inn din e-postadresse under E-postadresse OG under Brukernavn.
Skriv inn passordet til e-postkontoen under Passord:

Rull litt lenger ned og skriv inn et kontonavn under "Kontonavn" (slik at du gjenkjenner den hvis du må redigere på den senere).
Skriv inn navnet ditt under "Send meldinger med dette navnet" (Dette bli visningsnavnet på e-poster du sender).
I "Server for innkommende e-post" skriver du imap.cpanel.guru :

Rull enda litt lenger ned, og velg IMAP4 under "Kontotype".
Skriv smtp.cpanel.guru under "Server for utgående (SMTP) e-post"
La alle hakene under stå huket av, og klikk på "Logg på":

Steg 5
Du er nå ferdig :) Klikk "Ferdig":

Start outlook 2010

Naviger til Fil | Informasjon | Kontoinnstillinger | Kontoinstillinger...

I vinduet som vises, velger en Ny...

Velg Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt

Velg E-post på Internett

Fyll ut:
Navn
E-postadresse

Kontotype: IMAP

Server for innkommende epost er ditt domenenavn
Server for utgående e-post er ditt domenenavn

Brukernavnet er din epost adresse
Passordet er det passordet du har satt i cpanel

Huk av Husk passord hvis du ikke ønsker å oppgi passordet hver gang du sjekker/sender epost

Når alt er utfyllt, trykk på knappen Flere innstillinger...

Huk av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning
Det skal også være valgt Bruk samme instillinger som serveren for innkommende epost

Velg deretter fanen Avansert

Sett Utgående e-post (SMTP) til 587

Trykk OK og deretter Neste og det vil komme opp en test som viser om oppsettet ditt virker.

Start outlook 2007

Naviger til Verktøy | Kontoinstillinger...

I vinduet som vises, velger en Ny...

Velg Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt

Velg E-post på Internett

Fyll ut:
Navn
E-postadresse

Kontotype: IMAP

Server for innkommende epost er ditt domenenavn
Server for utgående e-post er ditt domenenavn

Brukernavnet er din epost adresse
Passordet er det passordet du har satt i cpanel

Huk av Husk passord hvis du ikke ønsker å oppgi passordet hver gang du sjekker/sender epost

Når alt er utfyllt, trykk på knappen Flere innstillinger... og deretter fanen Server for utgående epost

Huk av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning
Det skal også være valgt Bruk samme instillinger som serveren for innkommende epost

Velg deretter fanen Avansert

Sett Utgående e-post (SMTP) til 587

Trykk OK og deretter Neste og det vil komme opp en test som viser om oppsettet ditt virker.

Start Microsoft Live Mail

Velg Legg til e-postkonto

Fyll ut som med din informasjon og huk av Konfigurer serverinnstillingene manuelt for e-postkonto

Velg IMAP og ditt domenenavn som innkommende og utgående server. Huk av for Min utgående server krever godkjenning
Verifiser at ditt oppsett er tilnærmet lik det som er under.

Trykk Neste og kontoen din skal være satt opp.

Start thunderbird og naviger til Verktøy | Kontoinnstillinger ...

Trykk på knappen Kontohandlinger og velg Legg til e-postkonto

Fyll ut:
Navnet ditt:
E-postadresse:
Passord:
Huk av for Husk passord
Trykk deretter på knappen Fortsett

Vinduet vil skifte og en vil få frem knappen Manuelle innstillinger. Trykk på denne

Velg IMAP for Innkommende
Tjenernavn skal være domenenavnet ditt
Port skal være 110 og 587
SSL skal være satt til Ingen
Autentisering skal være Vanlig passord
Brukernavn er din epost adresse

Trykk deretter Opprett konto

Får du opp en advarsel

Huker en av for Jeg forstår risikoen og trykker på Opprett konto

Gå til Innstillinger på din iPhone eller iPad

Scroll nedover til du ser Mail og klikk på den

1

Klikk deretter på Kontoer

2
Klikk på Legg til konto

3

Velg Annen nederst på denne listen

4

1. Skriv inn navnet ditt øverst.
2. Skriv inn hele e-postadressen din
3. Skriv inn passordet. (Pass på at det er riktig skrevet)
4. Beskrivelse: Her kan du skrive noe som forteller deg hvilken konto dette er. Nyttig dersom du skal legge inn flere kontoer.
5. Klikk deretter på Neste

5

Velg IMAP

1. Vertsnavn for innkommende e-post: Skriv imap.cpanel.guru
2.
Brukernavn er hele e-postadressen
3. Skriv inn passordet ditt
4. Utgående e-posttjener skal være smtp.cpanel.guru

6

Klikk på Arkiver for å lagre kontoen du har laget.

111

Start opp epost programmet

Velg Arkiv fra menyen og deretter Legg til konto...

I vinduet som kommer opp fyll ut
Fullt navn:
E-postadresse:
Passord:
E-postadresse og passord er det du har satt i ditt cpanel.
Trykk deretter Fortsett

I det neste vinduet velger du IMAP og fyller ut:
Beskrivelse
Innkommende e-posttjener (Ditt domenenavn)
Brukernavn (din epost adresse)
Passord

Får du opp en melding om Verifiser sertifikat trykker du Koble til

I det neste vinduet fyller du ut følgende
Beskrivelse
Utgående e-posttjener:
Bruk kun denne tjeneren
Bruk godkjenning
Brukernavn (din epost adresse)
Passord (som du har satt i ditt cpanel)

Er at satt opp korrekt, vil dette vinduet vise