Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til support@zondo.no vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

«Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar»

Oppsett av epost / IMAP (Anbefalt)

I dette eksemplet skal vi sette opp epostkontoen navn@dittdomene.info for Ola Nordmann, som IMAP-konto. Der navn@dittdomene.info fremkommer, skal du bytte ut med din epostadresse. Der Ola Nordmann fremkommer, skal du bytte ut med ditt navn.

Steg 1
Når du starter appen første gang vil du bli bedt om å sette opp en konto. (om du allerede har en annen konto lagt inn - hopp til steg 1.1)
Klikk på "Legg til konto":

Steg 1.1 (Hopp til Steg 2 om du gjorde steg 1)
Om du allerede har en annen epostkonto konfigurert, vil oppstart av appen ikke lede deg direkte til veiviseren for oppsett av e-postkonto. Klikk i så fall på
1. Innstillinger (Tannhjulet nederst)
2. Behandle kontoer (I menyen som kommer fram)

Deretter "Legg til konto":

Steg 2
Velg "Avansert oppsett":

Steg 3
Deretter "Internett-e-post":

Steg 4
Den påfølgende dialogboksen er lang, og vil bli vist i de 3 neste skjermbildene.
Øverst skriver du inn din e-postadresse under E-postadresse OG under Brukernavn.
Skriv inn passordet til e-postkontoen under Passord:

Rull litt lenger ned og skriv inn et kontonavn under "Kontonavn" (slik at du gjenkjenner den hvis du må redigere på den senere).
Skriv inn navnet ditt under "Send meldinger med dette navnet" (Dette bli visningsnavnet på e-poster du sender).
I "Server for innkommende e-post" skriver du imap.cpanel.guru :

Rull enda litt lenger ned, og velg IMAP4 under "Kontotype".
Skriv smtp.cpanel.guru under "Server for utgående (SMTP) e-post"
La alle hakene under stå huket av, og klikk på "Logg på":

Steg 5
Du er nå ferdig :) Klikk "Ferdig":

Start outlook 2010

Naviger til Fil | Informasjon | Kontoinnstillinger | Kontoinstillinger...

I vinduet som vises, velger en Ny...

Velg Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt

Velg E-post på Internett

Fyll ut:
Navn
E-postadresse

Kontotype: IMAP

Server for innkommende epost er ditt domenenavn
Server for utgående e-post er ditt domenenavn

Brukernavnet er din epost adresse
Passordet er det passordet du har satt i cpanel

Huk av Husk passord hvis du ikke ønsker å oppgi passordet hver gang du sjekker/sender epost

Når alt er utfyllt, trykk på knappen Flere innstillinger...

Huk av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning
Det skal også være valgt Bruk samme instillinger som serveren for innkommende epost

Velg deretter fanen Avansert

Sett Utgående e-post (SMTP) til 587

Trykk OK og deretter Neste og det vil komme opp en test som viser om oppsettet ditt virker.

Start outlook 2007

Naviger til Verktøy | Kontoinstillinger...

I vinduet som vises, velger en Ny...

Velg Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt

Velg E-post på Internett

Fyll ut:
Navn
E-postadresse

Kontotype: IMAP

Server for innkommende epost er ditt domenenavn
Server for utgående e-post er ditt domenenavn

Brukernavnet er din epost adresse
Passordet er det passordet du har satt i cpanel

Huk av Husk passord hvis du ikke ønsker å oppgi passordet hver gang du sjekker/sender epost

Når alt er utfyllt, trykk på knappen Flere innstillinger... og deretter fanen Server for utgående epost

Huk av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning
Det skal også være valgt Bruk samme instillinger som serveren for innkommende epost

Velg deretter fanen Avansert

Sett Utgående e-post (SMTP) til 587

Trykk OK og deretter Neste og det vil komme opp en test som viser om oppsettet ditt virker.

Start Microsoft Live Mail

Velg Legg til e-postkonto