Spørsmål & Svar

zondo-supportKundeservce er et av våre   satsingsområder

Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

“Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar”


 

Generelt / Webmail

Med webmail kan du lese din e-post direkte på weben. Til dette kan du benytte for eksempel Internet Explorer, Netscape, Opera eller andre nettlesere som du ellers også benytter for å se vanlige websider med. For å kunne benytte webmailsystemet trenger du å ha ditt brukernavn og passord for hånden.

Skriv inn følgende direkte i adressefeltet på nettleseren: http://DITT_DOMENE/webmail (hvor du bytter ut DITT_DOMENE med ditt virkelige domene). Du får så spørsmål om brukernavn og passord. Legg inn disse opplysningene og klikk ok. Du får så mulighet til å velge mellom flere forskjellige webmailsystemer. Prøv dem ut, og finn din favoritt.

Husk at for andre e-post adresser enn din hovdekonto så må du bruke hele e-post adressen som brukernavn.

Det som av og til for noen er et problem er at webmailsystemet kjører på en annen «port» (2095) enn det som er standard for websider. Dette kan være et problem dersom man sitter bak en brannmur som er stilt inn til å kun slippe deg inn på websider som kjører på port 80 (standard port for websider). Om du administrerer brannmuren selv kan du forsøke (på eget ansvar) å skru av brannmuren mens du logger inn for å se om det kan være dette som er problemet. Om det viser seg at du da kommer inn bør du forsøke å få justert innstillingene for brannmuren din slik at den slipper deg inn på port 2095 hvor webmailsystemet ligger. Husk bare å slå den på igjen etterpå. Om du sitter i et nettverk og hvor brannmuren ikke ligger på din maskin må du nesten kontakte de/den som administrerer brannmuren og høre om du ikke kan få tilgang til å gå inn på websider som kjører på port 2095 (webmailsystemet). Det samme gjelder for cPanel (kontrollpanelet) som kjører på port 2082.

Horde og Squirrelmail KAN IKKE vise e-post i html-format. Kodene kommer opp uformaterte.

Noen har NeoMail og MailMan tilgjengelig. Disse KAN vise html-format slik at denne type e-post vises riktig formtert.

Opprett et subdomene eks. email.dittdomene.com (ikke bruk mail eller webmail, da systemet allerede bruker disse)

Sett deretter opp en redirect (i cpanel) til den ønskede webmailklienten. Eks. : http://dittdomene.com:2095/3rdparty/squirrelmail/src/webmail.php